HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ομίλους για Πόρτο, Μονακό - παραλίγο για Μπερ Σεβά!



Μεγάλη νίκη-πρόκριση πέτυχε η Πόρτο στο Ολίμπικο επικρατώντας με 3-0 της Ρόμα στον επαναληπτικό του 1-1 στο Ντραγκάο.
Οι "δράκοι" ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8' με κεφαλιά του Φελίπε Αλμέιδα ύστερα από εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας το έκτος έδρας γκολ που χρειαζόταν έτσι ώστε να έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο για την ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν ο Ντε Ρόσι έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Σπαλέτι στο 50' ο Έμερσον δέχτηκε κι αυτός την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξίσου σκληρό μαρκάρισμα αφήνοντας την Ρόμα με εννιά παίχτες. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Πόρτο και με δύο γκολ ακόμα,ένα του Λαγιούν στο 73' και ένα του Κορόνα δύο λεπτά αργότερα έφτασε στο θριαμβευτικό 3-0 εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Στους ομίλους θα βρεθεί και η Μονακό η οποία νίκησε ξανά τη Βιγιαρεάλ αυτή τη φορά στο "Λουί Ντε" με πέναλτι του Φαμπίνιο στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.Οι Μονεγάσκοι μετά το 1-2 στο Μαδριγάλ κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους κάτι που το επιβεβαίωσαν σήμερα κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του υπερ τους σκορ από τον πρώτο αγώνα. 




"Σεντονάτη" μετά από 21 χρόνια είναι και η Λέγκια Βαρσοβίας η οποία αν και αγχώθηκε προκρίθηκε στους χρυσοφόρους ομίλους. Μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία οι Πολωνοί έπρεπε απλά να διαχειριστούν το προβάδισμα τους ωστόσο, η Ντάνταλκ προηγήθηκε μόλις στο 19' με γκολ του Μπένσον και χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Παρ'όλα αυτά η Λέγκια με γκολ του Κούχαρτσικ στο 92' κλείδωσε οριστικά την πρόκριση της. 




Το θαύμα άγγιξε η Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ ωστόσο το 2-0 δεν της ήταν αρκετό για να αποκλείσει την Σέλτικ από τη συνέχεια της διοργάνωση. Η Σέλτικ ταξίδεψε με το υπέρ της 5-2 στο "καυτό" Ισραήλ αλλά τα χρειάστηκε καθώς μόλις στο 21' η Χάποελ άνοιξε το σκορ με τον Μπεν Σαχάρ ενώ έκανε δύο τα τέρματα της με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' με τον Χόμπαν. Παρά την πίεση που άσκησαν ως το τέλος οι Ισραηλινοί δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ που θα τους έστελνε στους ομίλους της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί εκεί η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.




Στη Τσεχία η Λουντογκόρετς ήταν αυτή που χαμογέλασε καθώς οι Βούλγαροι θα ξαναδώσουν το παρόν στους ομίλους με το 2-2 που απέσπασαν από την Βικτόρια Πλζεν. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα η Πλζεν έπρεπε να επιτεθεί και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς νωρίς με τον Ντούρις στο 7'. Τα χαμόγελα όμως για τους Τσέχους δεν κράτησαν για πολύ με τη Λουντογκόρετς να ισοφαρίζει στο 16' και τη Πλζεν να χρειάζεται πλέον άλλα τρία γκολ για την προκρίση. Οι παίχτες της Πλζεν το πάλεψαν και στο 64' ξαναπήραν το προβάδισμα με τον Ματέγιου αλλά στο 95' ο Κεσέρου έγραψε το τελικό 2-2 για την Λουντογκόρετς.




Διαβάστε επίσης στο allinGOAL:

Media Corner | Παρακολουθήστε την playlist του allinGOAL στο Youtube