HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Συνεργασία Λίβερπουλ και PES 2017!

Με την gamescom να έχει μόλις ξεκινήσει και με τους fans της σειράς του Pro Evolution Soccer να περιμένουν νέα για το demo και τα modes του παιχνιδιού η εταιρεία έβγαλε μια φρέσκια ανακοίνωση που θα χαροποιήσει πολύ κόσμο και ειδικά τους φίλους της Λίβερπουλ μιας και η ομάδα τους θα είναι licensed στο νέο παιχνίδι της σειράς με το Άνφιλντ να γίνεται διαθέσιμο μέσω update λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού!

Μετά τη συνεργασία της Konami και του PES με την ομάδα της Βαρκελώνης έρχεται αυτή με τη Λίβερπουλ να δώσει μία ακόμα ώθηση και ένα αίσθημα αισιοδοξίας ότι κάτι καλό γίνεται για να επανέλθει ο ανταγωνισμός με το FIFA που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και ειδικά από την εποχή των τελευταίας γενιάς κονσολών (PS4, XBOX One). 

Εδώ βλέπουμε τον Κουτίνιο σε ηλεκτρονική αναπαράσταση του γκολ απέναντι στην Άρσεναλ.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω θα υπάρχει παρουσίαση του PES 2017 στην Gamescom με πολλά νέα και ανακοινώσεις! Θα τολμήσω να πω ότι θα γίνει και ανακοίνωση για το demo, τη δοκιμαστική δηλαδή έκδοση του παιχνιδιού, και μάλιστα στο κοντινό μέλλον γιατί όχι και την επόμενη βδομάδα!

Ακολουθούν εικόνες του Anfield το οποίο βρίσκεται σε "κατασκευή" όπως αναφέρει η εταιρεία! Εδώ βέβαια δεν θα γίνει κάτι αντίστοιχο με το Camp Nou το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο FIFA 17.



Διαβάστε επίσης στο allinGOAL:

Media Corner | Παρακολουθήστε την playlist του allinGOAL στο Youtube