HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Νέο trailer και για το PES 2017 από την Gamescom

Σαν απάντηση έρχεται το νέο trailer του PES 2017 από την έκθεση Gamescom της Γερμανίας. Στο trailer φαίνεται να υπάρχουν τα δικαιώματα των Ντόρτμουντ και Σάλκε πέρα από αυτά των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν. Προβλέπεται μεγάλη η μάχη των δύο πλευρών από αυτόν τον καιρό και στο εξής με το FIFA να βγαίνει στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ το PES θα το βρούμε στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις 15 του Σεπτέμβρη.


Είναι η αλήθεια ότι το trailer του Προ δεν μας συγκίνησε όπως αυτό του FIFA αλλά όλα θα κριθούν στο Gameplay και στην αίσθηση που θα σου βγάζει το κάθε παιχνίδι καθώς παίζεις! Περιμένουμε και από τις δύο πλευρές αλλά και από τους χρήστες που δοκιμάζουν τα παιχνίδια κάποια Gameplay videos τα οποία θα μας δώσουν μια πιο σαφή εικόνα για το πως θα φαίνεται το παιχνίδι στις οθόνες μας.

Σε άλλα νέα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, σήμερα έγινε η αντίστοιχη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και το γήπεδό της θα βρίσκεται και αυτό στο παιχνίδι μετά όμως από update όπως θα γίνει και με το Άνφιλντ.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Διαβάστε επίσης στο allinGOAL:

Media Corner | Παρακολουθήστε την playlist του allinGOAL στο Youtube