HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΠΑΣ...στον Γ΄ προκριματικό γύρο!


Aν και καρδιοχτύπησε ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Οντ και να βρίσκεται από χθες στην επόμενη φάση του Europa League.
Έχοντας ως σκορ ασφαλείας το 3-0 του πρώτου αγώνα ο "Άγιαξ" έπρεπε απλά να το υπερασπιστεί και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 0-0 όλα έδειχναν ότι ήταν ήδη στην επόμενη φάση.

Ένα πέναλτι όμως στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης στάθηκε ικανό να φέρει τα πάνω κάτω και την Οντ μπροστά στο σκορ.Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα η ομάδα από την Νορβηγία πέτυχε και δεύτερο γκολ φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην ανατροπή. Αυτό συνέβη στο 89' μετά από ασφυκτική πίεση στα καρέ των Ιωαννίνων γκολ το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες σε παράταση και τους οπαδούς του ΠΑΣ σε επιπλέον 30 λεπτά αγωνίας. Όλα αυτά μέχρι το 98ο λεπτό της παράτασης όταν ο Κούτρης η αλλαγή του Πετράκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους Γιαννιώτες στα ουράνια.Έτσι ο ΠΑΣ πήρε μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση στην όποια θα βρει μπροστά του την Άλκμααρ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Ολλανδία(28/7) και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα αργότερα στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε επίσης στο allinGOAL:

Media Corner | Παρακολουθήστε την playlist του allinGOAL στο Youtube