HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME HOME

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη για Αργεντινή με επιστροφή Μέσσι, "τριάρα" η Βραζιλία!


Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του Μέσσι η Αργεντινή η οποία στο πιο σημαντικό αγώνα στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικράτησε της Ουρουγουάης με 1-0.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι του "Estadio Malvinas Argentinas" στην Μεντόσα και με δικό του γκολ στο 43' χάρισε την νίκη στην "αλμπισελέστε" στο ντεμπούτο του Εντγάρδο Μπαούσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παρά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντυμπάλα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Αργεντινή κράτησε το υπέρ της σκορ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας που μέχρι πρότινος βρισκόταν η χθεσινή της αντίπαλος.

Το γκολ του Μέσσι:


Στους υπόλοιπους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βραζιλία πέρασε από το Εκουαδόρ με το θριαμβευτικό 3-0 με δύο γκολ του ανερχόμενου επιθετικού Γκαμπριέλ Ζεσούς τον οποίο απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι(τον άφησε δανεικό στην Παλμέιρας) και ένα από τον Νειμάρ που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 77'.


Την ήττα γνώρισε η κάτοχος του Copa America Χιλή με 2-1 από την Παραγουάη στην έδρα της δεύτερης. Η "αλμπιρόχα" με νέο προπονητή στο πάγκο της τον Φρανσίσκο Άρσε(είχε ξαναβρεθεί στη τεχνική ηγεσία της τη σεζόν 2011/12) πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο αιφνιδιάζοντας πλήρως τους Χιλιανούς οι οποίοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 36' με γκολ του Αρτούρο Βιντάλ.


Η Κολομβία με τη σειρά της επικράτησε με 2-0 της Βενεζουέλας με γκολ του Χάμες Ροντρίγκες στο 45' και του Μακνέλι Τόρες στο 81', ενώ με το ίδιο σκορ η Βολιβία επιβλήθηκε του Περού στη Λα Παζ με τον αγώνα να διεξάγεται σε υψόμετρο 3.600 μέτρων.

Κολομβία - Βενεζουέλα 2-0:


Βολιβία - Περού 2-0:



Διαβάστε επίσης στο allinGOAL:

Media Corner | Παρακολουθήστε την playlist του allinGOAL στο Youtube